hghome interior design stúdió
gabi@hghome.hu

Leendő ügyfeleim 3 tervezési csomag közül választhatnak.

Funkcióterv - Designterv - Komplexterv 

Az alábbi leírások a megfelelő csomag kiválasztásában segítenek.


1. Funkcióterv

Ezt a tervcsomagot abban az esetben ajánlom, amikor egy ingatlan megvásárlása előtt, vagy a meglévő ingatlan átalakítása kapcsán bizonytalanok az optimális térrendezést illetően, a funkciók legjobb helyének megtalálásában. 

Ez a lakberendezési tervcsomag a jelenlegi terek újragondolásában nyújt megoldást, megadja a legjobb térrendezési javaslatot.

Tartalma: 

személyes/online konzultáció, igényfelmérés

a legjobb térrendezési alternatíva alaprajzi bemutatása

méretezett alaprajz funkciók megjelölésével

fekete-fehér 3D berendezési alaprajz 

fekete-fehér, textúra nélküli 3D látványtervek, helyiségenként 1-2 nézőpontból

Időigénye:

A tervek folyamatos egyeztetés során véglegesednek. A tervezési folyamat rendszeres kommunikáció esetén, projektmérettől függően 2-4 hét alatt zárható le. 

Díja: 

8.000 Ft/m2 (minimum tervezési díj 100.000 Ft)


2. Designterv

Ez a tervezési csomag az előző Funkciótervre épül, tehát magában foglalja a Funkcióterv teljes tartalmát. A Designtervben minden egyes helyiség kibontásra, részletezésre kerül .

Ebben a munkafázisban telnek meg színekkel, design-nal a terek és kerülnek fel a „gombok a kabátra”. 

Tartalma:

hghome-kérdőívek kitöltése és megbeszélése személyesen, vagy online

színes 3D látványtervek főhelyiségenként 2-4 nézőpontból, mellékhelyiségenként 1-2 nézőpontból

a tervek valós, elérhető berendezési tárgyakat és egyedi tervezésű elemeket tartalmaznak, a betervezett termékek konszignációs listája nem része a designtervnek

színes berendezési alaprajz parallel és 3D nézetben

Időigénye:

A lakberendezési tervek folyamatos egyeztetés során véglegesednek. A tervezési folyamat rendszeres kommunikáció esetén, projektmérettől függően 6-12 hét alatt zárható le.

Díja:

A Designterv tervezési díja magában foglalja a Funkcióterv díját is

15.500 Ft/m2 (minimum tervezési díj 100.000 Ft)
3. Komplexterv

Ez a tervezési csomag teszi teljessé, kompletté a tervezési folyamatot, amelynek birtokában azonnal megkezdhető a kivitelezés, a tervek megvalósítása.

A komplexterv ismeretében a generálkivitelező, vagy a különböző szakági képviselők pontos árajánlatot tudnak adni. A kivitelezés költségei tervezhetők, ütemezhetők.

A komplexterv mind a Funkcióterv, mind a Designterv összes elemét tartalmazza, azok eredményeit egészíti ki további, a kivitelezést megalapozó részletes, pontos iránymutatást adó dokumentumokkal.  

Tartalma:

elektromos kiállások-kapcsolók terve

alaprajzon, a meghatározó falnézeteken a kiállások pontos jelölése

burkolatkiosztások terve (anyagjelölésekkel, méretezett alaprajzon, a szükséges falnézeteken, a látvány szempontjából a burkoláshoz szükséges valamennyi információ megadásával)

festés-tapétázás terve (alaprajzon, a meghatározó falnézeteken a látvány szempontjából szükséges valamennyi információ pontos megadásával (anyagjelöléssel, színkód megadásával, egyedi festés kottázásával))

bútortervek (az egyedi bútor- és designelemekről készített, méretezett rajz, anyaghasználati kiírással. A látvány szempontjából meghatározó és az asztalos gyártmányterv készítéshez szükséges valamennyi információ megadásával)

konszignáció (a látványterven szereplő, meghatározó elemek (lámpatestek, bútorok, dekorációs elemek, szőnyegek, szaniterek) részletes jegyzéke, javasolt beszerzési hely, mennyiség és ár megjelölésével))

Időigénye:

A lakberendezési tervek folyamatos egyeztetés során véglegesednek. A tervezési folyamat rendszeres kommunikáció esetén, projektmérettől függően 10-14 hét alatt zárható le.

Díja:

A Komplexterv tervezési díja magában foglalja a Funkcióterv és a Designterv díját is

20.000 Ft/m2 (minimum tervezési díj 100.000 Ft)