hghome interior design stúdió
gabi@hghome.hu

lakberendezo_halasz_gabriella_hghome

Halász Gabriella vagyok, a hghome alapítója, lakberendező, közgazdász, projektmenedzser.

2011-ben szereztem meg a lakberendezői végzettségemet és 2015 óta dolgozom hivatásszerűen, szenvedélyesen lakberendezőként.

Eddigi projektjeim között megtalálhatóak magán- és céges ingatlanok belsőépítészeti tervezése az ország különböző pontjairól. Stílus tekintetében mindenevő vagyok, volt lehetőségem modern, klasszikus, skandináv, seaside jellegű és minimalista belső tereket is tervezni. Ezek közül a modern, geometrikus vonalakkal, formákkal játszó stílus áll a legközelebb hozzám.  Nálam a siker kulcsát az ügyfelekkel való gyors egymásra hangolódás jelenti, a munkafolyamatot a hatékony együttműködés jellemzi, így ritkán van szükség újratervezésre. 

A tervezési folyamat egyik legfontosabb részének a térszervezést tartom. Minden esetben logikus, funkcionális, átlátható, a tágasság érzetét keltő terek kialakítására törekszem. Ahol nincs lehetőség falmozgatásra, ott a fenti célokat optikai trükkökkel igyekszem elérni. 

A jó lakberendezés számomra azt jelenti, hogy az adott térben – legyen az fürdőszoba, iroda, kert, vagy egy hotelszoba – otthon érzem magam. A nyugalom és a meghittség érzése jár át, mely egyszerre regenerálja a testemet és a lelkemet.

Hiszem és vallom, hogy ​"...az otthon nemcsak négy falat, tárgyakat jelent, az otthon menedék."      ​(Szabó Magda)Kapcsolat

Email: gabi@hghome.hu

Mobil: +36204668203

​Vagy küldjön üzenetet azonnal az alábbi módon!

Az űrlapot sikeresen elküldted!