hghome.hu
gabi@hghome.hu

Tanácsadás

​​Amennyiben ingatlanvásárláson töri a fejét, de tanácstalan, hogy érdemes-e a meglévő tereket átalakítani, vagy hogyan lehetne otthonosan berendezni, akkor bátran keressen meg. Szívesen segítek a megfelelő ingatlan kiválasztásában, hogy már jó ötletekkel a tarsolyában, magabiztosan írhassa alá az adásvételi szerződést.

Baba születik? Vagy megváltoztak az igények? Új funkciók, friss design kialakítására van szükség a lakásban, az irodában, vagy a kertben? 

Külső, szakértő szemmel sokkal több lehetőség tárul fel! Ne habozzon felkeresni, ha hozzáértő segítséget szeretne kapni egy-egy helyiség újragondolásához.


Home Staging

"Magyarul" az ingatlan felkészítése az eladásra, azaz vonzóvá tétele a vevők számára. Hazánkban még nincsenek komoly hagyományai ennek az iparágnak, de külföldön annál inkább. Ha gyorsan, reális áron szeretné eladni az ingatlanát, akkor ebben érdemes szakértő segítségét kérni.

Az ingatlan megtekintése után, nemcsak ötleteket adok a lakás "feltupírozásához", de rövid határidőn belül meg is valósítom. Igény esetén profi képek elkészítésében is segítséget tudok nyújtani.

Ha tehát gyorsan szeretné eladni az ingatlanát, vagy csak egyszerűen nincs ideje az értékesítés ezzel járó feladataira, keressen meg, ebben is segítek! 


Látvány- és költségtervezés

Sokszor nehéz elképzelni, hogy a kitalált koncepció vajon a valóságban is jól mutat majd? És vajon mennyibe kerül? 

Vagy éppen nehéz több lehetőség közül választania?

Érdemes először papíron, komolyabb összegek beruházása nélkül meggyőződni a tervünk helyességéről. Költségtervezésben, látványtervezésben is kérheti a segítségemet.


Projektvezetés

Minden összeállt, megvan az ötlet, a kidolgozott terv, viszont nincs idő a kivitelezés nyomonkövetésére, a szakemberek koordinálására, a munkafolyamatok összehangolására.

Jó lenne valaki, aki az egészet összefogja?

Gyakorlott projektvezetőként segítek a tervek pontos, határidőre történő megvalósításában. Elérhetőségeimet a Kapcsolat menüpontban találja.