hghome.hu
gabi@hghome.hu

"...az otthon nemcsak négy falat, tárgyakat jelent, az otthon menedék."      

(Szabó Magda)

Halász Gabriella vagyok, közgazdászként végeztem, évekig projektvezetőként dolgoztam, de mindig is a belsőépítészet, a lakberendezés érdekelt igazán. Az, hogy bútorokat vásároljunk és vigyünk be egy térbe, nem tűnik bonyolult feladatnak, ám az eltelt évek azt bizonyították számomra, hogy egy nyugodt, harmonikus, igazán nagybetűs OTTHON kialakításához ennél azért több kell.

A lakberendezés iránti érdeklődésem az évek során hol csillapodott, hol fellángolt. 2009-ben határoztam el, hogy elvégzem a Szimultán Művészeti Iskola 2 éves képzését és megszerzem a lakberendezői végzettségemet. Rengeteget tanultam ott és imádtam, hogy a kreativitásom, az alkotni vágyásom szabadon szárnyalhatott. Az iskola elvégzése után egy időre megint másfelé terelődött a figyelmem és két gyönyörű kisgyermek édesanyja lettem. 

A velük töltött idő miatt lettem biztos abban, hogy amikor újra munkába állok, olyan dologgal szeretnék foglalkozni, amit igazán szeretek. Ami nem életerőt szív el tőlem nap mint nap, hanem sokkal inkább plusz energiákkal és új lendülettel tölt fel. 

Tudtam, hogy ez a munka csakis a lakberendezés lehet, melynek minden részletét és kihívását szeretem... még a legnehezebb pillanatokban is. Egy probléma számomra nem lehet akadály, csupán egy megoldandó feladat. Ahogy Nagymamám mondta mindig, ez csak egy kavics, amit arrébb kell rúgnunk az útból.

Hiszem és tudom, hogy kevés pénzből is lehet meghitt otthont teremteni, hiszen a jó ötletek megvalósításához nem csak pénz kell. 

A jó lakberendezés számomra azt jelenti, hogy az adott térben - legyen az fürdőszoba, iroda, kert, vagy egy hotelszoba - otthon érzem magam. A nyugalom és a meghittség érzése jár át, mely egyszerre regenerálja a testemet és a lelkemet.


Kapcsolat

Email: gabi@hghome.hu

Mobil: +36204668203

​Vagy küldjön üzenetet azonnal az alábbi módon!

Az űrlapot sikeresen elküldted!